OtaKoppi - VJJ 2-0 (5-2,8-1)

 

VJJ Tuuliniiystä kotiin tappio niskassa

 

Lähtökohdat peliin olivat loistavat, täysi yhdeksikkö oli kasassa kunnes ensimmäisellä jaksolla tapahtui se mitä pelkttiin, Maankuulu Pekka hajosi kuin taulutelkkari rokkarin hotellihuoneessa. 

Ennen Pekan loukkaantumista peli oli aaltoillut kohtuullisen tasaisena, ehkä kotijoukkueen hienoisella hallinnalla. VJJ oli pyristellyt mukana lähinnä Lars Skäggigin loistavan lautastyöskentelyn johdosta. Ulkopelissäkään ei suurta moitittavaa ollut. Sitten Tuuliniityn uusittu kenttä teki Pekalle kepposet ja pisti lihakset jumiin sillä seurauksella, että jo entisestään puolikkaan miehen tasolla ollut Maankuulu oli enää murto-osan siitä. Taistelu jaksovoitosta lipui käsistä.

Toiselle jaksolle VJJ yritti tsempata itsensä hurmokseen, mutta heikot sisävuorot eivät tuottaneet juoksuja taululle. Kotijoukkue OtaKoppi sai hyvillä välläreillä ja muutamalla puhkaisulla heti alkuun kaksi juoksua. Siinä kohtaa VJJ:n miehiä piiskattiin armottomasti lopulliseen kiriin, mutta tuloksetta. Kotijoukkue lopetti pysritelyn kolmannella sisävuorolla siirtyen lopulliseen 8-0 johtoon.

Tuuliniityn tekonurmi ei antanut VJJ:lle ensikosketuksella pisteen pistettä, ehkä hyvä niin, hampaankoloon jäi muutakin kuin kypsymättömän eväsbanaanin ja terassioluen maku. Seuraavaan kertaan sitten. 

 

 

-Keke