VJJ - RPL 2-0 (8-2,10-3)

 

 

 

 

 

KELIT KOHDILLAAN - VÄHÄN LYÖNNITKIN

 

VJJ:n kauden kotiotteluavaukseen vieraaksi saapui, ehkä jopa vieläkin rutinoituneempi Riihimäki jonka keski-ikä huiteli samoissa lukemissa VJJ:n kanssa. Mutta ikähän on vaan numeroita kuten tavataan sanoa kun joka paikkaa kolottaa ja särkee. Aurinko paistoi kirkkaasti ja pilvet seisoivat pelaajien järjen kanssa kilpaa. 

Peli oli tyypillistä alkukauden kankeutta, hienoukset loistivat poissaolollaan ellei lasketa Maankuulun Pekka Itkosen kunnaria ja aurinkolaseja. Palloa lyötiin ja otettiin välillä kiinni, lopussa taululla komeili 2-0 jaksovoitto VJJ:lle. V Jehkonen ja T Pyrrö tekivät paluun kokoonpanoon vilttikomennusten jälkeen ja motivaatio oli tapissa. Pienoiset pelipaikkojen vaihtelutkaan eivät suuresti vaikuttaneet esitykseen, pelimiehethän pelaa mitä paikkaa tahansa, VJJ:läiset siellä missä PJ käskee.....

Avausviikko takana, voitto ja tappio sekä rutkasti parannettavaa. Annetaan ajan kulua niin kesää kuittaa omansa kuten vanha kansa tapaa sanoa. Lisää Capsicamia nivusiin niin hyvää tulee.

 

Lasse syöttää ja RiiPe yrittää

 

-Keke